Forfattere

  • Forfatter Jakob Halskov

    Jakob Halskov

    Jakob Halskov har en grad i engelsk og har studeret japansk på universitetet. Han besøgte Japan første gang i 1995 og er dybt fascineret af landets sprog og kultur. Han har desuden boet i Tokyo i flere år, mens han arbejdede på lokal kontrakt for en japansk virksomhed. Det er disse erfaringer og interesser, der har givet ham motivationen til...

    Læs mere
  • Forfatter Maria Buck Jensen

    Maria Buck Jensen

    Maria Buck Jensen (f. 1992) er uddannet retoriker og audiologopæd fra Københavns Universitet. Maria har specialiseret sig indenfor formidling, og når hun ikke skriver skønlitterært, arbejder hun bl.a. med at udvikle undervisningsmaterialer og hækleopskrifter. 

    Læs mere
  • Forfatter Ann Evald

    Ann Evald

    Ann Evald (f.1973) er uddannet kontorassistent og ergoterapeut. Hun debuterede med novellen ”Inderst inde i kommodeskuffen” i novellesamlingen ”Inderst Inde”. Ann er forfatter til romandebuten Elsk mig hvis jeg tør.

    Læs mere
  • Forfatter Robinne Lee

    Robinne Lee

    Robinne Lee er skuespiller, forfatter og producer. Robinnes debutroman, The Idea of ​​You, blev udgivet i USA i 2017 og har fået noget af en kultstatus. En produktion af bogen er i øjeblikket under udvikling af produktionsselskabet Welle Entertainment. The Idea of You udkommer på dansk i 2023 på Baadsgaards Books.

    Læs mere
  • Nina Ullmann

    Nina Ullmann

    Forfatter Nina Ullmann er født maj 1964. Nina har tidligere udgivet 2 romaner, Balladen om Elena (2013) og Pigerne fra nord (2017). I 2024 udgiver hun sin tredje roman på Sweetheart Ink.

    Læs mere
  • Susan Mallery

    Susan Mallery

    Susan Mallery er #1 New York Times bestsellerforfatter til bøger, der handler om kvinders liv med familie, venskab og romantik. Ifølge Library Journal er "Mallery mester i at sætte følelsesmæssigt troværdige karakterer i realistiske situationer," og læserne er enige – 40 millioner eksemplarer af hendes bøger er solgt over hele verden.

    Læs mere
  • Forfatter Helle Renée Chapman

    Helle Renée Chapman

    Helle Renée Chapman er forfatter til romanceromanen Du ejer mit hjerte – Simon & Julia, Kærlighedens melodi 1.

    Læs mere
  • Forfatter Rachael Anderson

    Rachael Anderson

    Rachael Anderson er USA Today bestsellerforfatter til en række historiske romancebøger og skriver, så hjertet smelter. Rachael er forfatter til Tanglewood-serien.

    Læs mere
  • Forfatter Lene Qvortrup Skov

    Lene Qvortrup Skov

    Lene Qvortrup Skov (f. 1981) har altid været optaget af ord - både det talte og det skrevne - og i særdeleshed, hvordan ord skaber mening, bygger bro og danner relationer. I løbet af kort tid havde hun skrevet sin første roman, Efter helteløse dage.

    Læs mere
  • Forfatter C.J. Moore

    Cindy Malmberg

    Forfatter Cindy Malmberg er født november 1981 og bl.a. forfatter til romanen (B)LIV.

    Læs mere
  • Forfatter Layla Hagen

    Layla Hagen

    Layla Hagen er USA Today bestselling romanceforfatter og er forfatter til serien De uimodståelige singler.

    Læs mere
  • Forfatter Carly Phillips

    Carly Phillips

    Forfatter Carly Phillips er New York Times, Wall Street Journal og USA Today bestsellerforfatter og har mere end 50 romanceudgivelser bag sig. Carlys bøger udkommer allerede i flere lande. Carly er forfatter til serien om brødrene Knight på dansk.

    Læs mere
  • Forfatter Winter Renshaw, Wall Street Journal bestseller og Amazon #1 bestseller

    Winter Renshaw

    Winter Renshaw Winter Renshaw er Wall Street Journal bestseller og #1 Amazon bestsellerforfatter og er forfatter til bl.a. P.S.-serien.

    Læs mere
  • Forfatter Carrie Elks

    Carrie Elks

    Carrie Elks skriver søde og sexede kærlighedshistorier og er forfatter til serien om kystbyen Angel Sands i Californien.

    Læs mere
  • Forfatter Hanne Rump

    Hanne Rump

    Hanne Rump er forfatter til serien Kærlighedens Bånd, hvor første bog, Det Grønne Sind, udkom i 2021.

    Læs mere
  • Forfatter Lucy Felthouse

    Lucy Felthouse

    Lucy Felthouse har vundet flere priser for sit forfatterskab i Storbritannien. Lucy er kendt for at skrive intelligente historier med stærke kvindelige hovedpersoner og er bl.a. forfatter til romanerne Frækt spil og Hede drømme.

    Læs mere
  • Forfatter Britt Bøg

    Britt Bøg

    Britt er forfatter til serien Hjertesprog og udkom i 2021 med sin stærke debutroman Min Verden Vælter.

    Læs mere
  • Forfatter Kis Baadsgaard

    Kis Baadsgaard

    Kis Baadsgaard er bl.a. forfatter til den populære serie om Mama McGees Drenge, hvor bog 3 i serien, Blodets Mørke Bånd, er finalist til Mofibo Awards 2022 som årets lydbog i kategorien Romance.

    Læs mere
  • Novelleforfattere

    Novelleforfattere

    Novelleforfattere hos Sweetheart Ink.

    Læs mere